Bullet journal 2019 + set-up januari!

Vandaag is de allerlaatste dag van 2018! Alvast een super gelukkig Nieuw- en Eindejaar. Als er één vraag is dat ik heel erg veel krijg en zie voorbijkomen is het deze: “Ik wil graag een bullet journal beginnen, maar weet niet waar ik moet beginnen.” Well, this is your lucky day! In dit artikel laat ik je zien hoe ik in mijn nieuwe bullet journal ben begonnen, en mijn set-up voor januari staat er ook meteen bij. Veel plezier met lezen!

Ik kocht een bullet journal bij Flying Tiger voor 5(?) euro. Het papier is relatief dik (dikker als mijn vorige MUS) en een beetje geler. De kaft is dik maar bedekt met een zachter, soort van fake-leather stofje.

Dit is de allereerste pagina in mijn bullet journal. Clean, simpel, niet teveel poespas. Ik schreef mijn naam, mijn hoeveelste bujo het is en een quote dat me inspireert. Om de pagina een leuk accentje te geven maakte in een soort van krans, en schreef ik daarin 2019.

Up to the next! Eerst maakte ik een leuke quote om het jaar goed in te zetten en op de pagina ernaast maakte ik mijn ‘key’. Die van mij is nu nog best leeg. Ik zette mijn meest gebruikte icoontjes er al bij, maar wachtte nog even met kleurcode’s etc. omdat ik het handig vind er eerst mee te experimenteren om te zien wat ik makkelijk onthoud.

Dan mijn jaarplanner. Dit is iets wat ik niet heel intensief gebruik, maar wel handig vind om erin te hebben. Ik maakte wat plaats voor verjaardagen, quotes, doelen, …

En toen was januari er! Ik koos ervoor om de eerste maand van het jaar in een winters met goud/blauwig thema te doen. Mijn monthly maakte ik nog eens op een andere manier.

Dan de trackers. Ik koos weer voor een mood- en habittracker waarin ik mijn doelen voor het nieuwe jaar heb verwerkt. Ook hier gebruikte ik de kleuren goud en blauw.

Uiteraard maakte ik ook plaats voor één van mijn hobby’s: blog en YouTube. Een pagina voor ideeën in kwijt te kunnen, en een pagina waarop ik alles kan inplannen. Simpel maar effectief!

En dan als laatste: mijn eerste weekly. Ik vind hem eerlijk gezegd een beetje mislukt, haha. Maar het kan er wel mee door. Waarschijnlijk doe ik de tweede weekly in een andere lay-out, maar die deel ik dan nog wel op Instagram ;).

Dit is hem! Ik kijk er super hard naar uit om goed te beginnen in mijn nieuwe bullet journal 🙂

Fijn Eindejaar <3
Veel liefs, A.

Hier kan je me volgen:
error

2 thoughts on “Bullet journal 2019 + set-up januari!

  1. Die pagina’s met je trackers vind ik super leuk! Ik heb dit jaar ook een bullet journal gehad maar schakel voor 2019 toch over op een agenda en gebruik mijn bullet journal nu alleen nog maar voor mijn blog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.