Bullet journal set-up NOVEMBER : een mix van herfst en … Kerst!

Oktober is écht voorbijgevlogen. Maar echt. Mijn bullet journal set-up voor november is lekker vroeg klaar deze maand. Ik vroeg jullie op Instagram in welk thema ik november zou doen. Er kwamen veel verschillende reacties op dus ik koos ervoor om de meest aangevraagde te combineren: herfst en Kerst. Kijk je mee? 

Ik begin weer met de voorpagina. Ik probeerde een beetje duidelijk te maken dat er zowel herfst als Kerst tevoorschijn zal komen deze maand. Dus maakte ik bovenaan herfst doodles, en onderaan de pagina lekker Kerstige doodles te maken. Druk, maar ik vind het best leuk geworden!

Aan de andere kant maakte ik een kleine, maar heel praktische monthly. Deze hield ik heel simpel omdat de pagina ernaast natuurlijk al druk was. Ik maakte wat plaats voor blogpost’s in te plannen, verjaardagen, enkele leuke quotes en doelen voor de maand November.

Dan komen we bij de habit- en mood tracker. Ik zag deze lay-out op Instagram voorbijkomen en hij leek me wel leuk om eens uit te testen. Bij ‘habits’ zet je een kruisje als je iets gedaan hebt, en bij ‘mood’ zet je elke keer een puntje waarbij je gevoel het meest aanleunt. Op het einde van de maand (of om de zoveel dagen) kan je de puntjes dan verbinden en krijg je zo’n grafiekje 🙂 

Voor november een oude bekende weekspread. Heerlijk veel plaats om te kunnen plannen, beetje washi-tape erbij, en klaar!

Dat was hem alweer! Heb jij leuke plannen voor Halloween? Reageer ze op mijn laatste nieuwe post op Instagram, en wie weet geef ik jouw wel een shoutout! 

Veel liefs, Anke. 

Hier kan je me volgen:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.