Bullet journal set-up April: incl. road trip en verjaardagspagina’s!

Hi! Ik heb voor jullie weer het maandelijkse bullet journal set-up artikel klaarstaan. April is voor mijn een leuke, maar ook speciale maand: ik ben jarig en er staan verschillende leuke dingen gepland zoals een roadtrip naar Duitsland, twee volle weken schoolvakantie en nog veel meer spannends. Kijk je mee?Ā 

Bye March, hello April
Mijn eerst twee pagina’s vind ik niet top gelukt. Ik wuifde Maart uit en heette april welkom met verschillende soorten washi tape, stempels en een poging tot handletteren… šŸ˜‚

Monthly
Over de volgende pagina ben ik dan wel weer heel tevreden. Ik maakte een monthly in een geel thema, met een schattig kuikentje ;).

Mood- step- & habit tracker
Een tracker komt bij mij elke maand terug, en nu dus ook! Ik deed er deze maand nog een extraatje bij: een step tracker. Ik zag dit een tijdje geleden voorbijkomen op Pinterest en het leek me leuk om dit zelf ook eens te proberen. Qua layout hield ik het vrij basic deze keer.

Weekly
Dan komen we bij de eerste weekspread. Ik heb een beetje geĆ«xperimenteerd met bruin papier (zie ook volgende pagina’s). Hier schreef ik er een leuke quote op en vind dat best een leuk effect geven. Om mijn week in te plannen maakte ik ook weer een hele simpele layout. Ik heb deze de voorbije weken ook gebruikt en hiermee kan ik goed en duidelijk alles opschrijven. Ik liet ook nog een klein plekje voor ‘next week’ en ‘braindump’ (alle overige dingen waar ik aan denk kan je dan daar kwijt).

Let’s go on a road trip!
Ik vertelde jullie bovenaan deze post al dat ik op road trip ga naar Duitsland. Het leek me super leuk ook hiervoor enkele pagina’s voor te voorzien zodat ik achteraf enkele foto’s kan inplakken. Over de road trip zelf komt nog een apart artikel, stay tuned!

It’s ma Bday & road trip weekly
Om nog even over de road trip verder te gaan: de soort-van-duistland-weekspread! Niet om te plannen, maar om op te schrijven wat voor weer het was, wat we gedaan hebben, van waar tot waar we gereden zijn en wat het hoogtepunt van de dag was. Daarnaast maakte ik mijn verjaardag’s pagina. Verschillende foto’s van mezelf (hĆ©, het is tenslotte mijn verjaardag šŸ˜œ)vonden hier een plekje.

Dan zijn we er alweer! Ik wil je graag, als je vakantie hebt, een fijne vakantie toewensen! Zo niet, niet getreurd! Jullie vinden nog steeds wekelijks nieuwe artikeltjes op mijn blog om te ontspannen.

Liefs, A.

Hier kan je me volgen:
error

1 thought on “Bullet journal set-up April: incl. road trip en verjaardagspagina’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.