Bullet journal set-up DECEMBER!

Waaaah december! Mijn favoriete maand van het jaar, en niet alleen in mijn bullet journal 🙂 Ik ging helemaal los met Kerst washi-tape, foto’s en lekker veel kerstige dingen. Heerlijk! Geniet ervan 🙂

Als allereerste, maakte ik een collage met foto’s van op Pinterest dat voor mij Kerst schreeuwen. Samen met washi-tape en een mooi tekstje vind ik deze pagina écht tof geworden. Op de pagina ernaast maakte ik de echte begin pagina voor december. Het tekeningetje met kerstsokken maakte ik vorig jaar ook al, maar dan voor bij blogpost ideeën. Ik vond het toen supertof geworden dus besloot het dit jaar nog een keer te maken. 

Next up: de functionele pagina’s. Ik koos er deze keer voor om mijn monthly eens op een andere manier te maken, niet in ‘kalender’ vorm. Zo kan ik makkelijk bij elke dag schrijven wat er die dag speciaal te doen is. Ik hield ook nog wat plaats voor ideetjes voor op mijn blog en YouTube, mijn doelen voor december, andere dingen dat ik nog kwijt wil en leuke quotes dat ik wil onthouden. 

De pagina ernaast gebruikte ik voor mijn trackers. Ik vond het vorige maand erg leuk om ze in deze soort in te vullen, dus maakte dezelfde. 

December staat voor mij niet alleen in teken voor Kerst, maar jammer genoeg ook voor examens (én vakantie:p). Daarvoor vind ik het fijn om een duidelijk beeld te hebben voor welk vak ik wat al heb gedaan. 

Op de pagina ernaast maakte ik iets extra’s: een adventskalender. Zo kan ik ook in mijn bullet journal elke dag een vakje (lampje) inkleuren om af te tellen naar Kerst :). 

Mijn weekplanningen hield ik simpel, net zoals vorige maand. Ik zal in december veel moeten plannen dus heb ik ook voldoende plaats nodig. Om het Kerst thema terug te brengen gebruikte ik Kerst washi-tape. 

Ik maakte voor jullie op mijn Pinterest account een speciaal bord met de afbeeldingen dat ik in mijn bullet journal gebruik. Zo kunnen jullie ze makkelijk terug vinden ;). 

Dat was hem alweer! Ik kijk zó hard uit naar de Kerst periode, love it!
Moest je het gemist hebben: ik ga in december elke week weekvloggen, een soort vlogmas dus! Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om niets te missen <3 

Veel liefs, A. 

Hier kan je me volgen:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.