Bullet journal set-up februari!

Het is vandaag alweer de laatste dag van januari! De maand is voorbij gevlogen vind ik. Ik heb weer wat nieuwe pagina’s gemaakt in mijn bullet journal voor de maand dat voor de deur staat: februari. In februari is het natuurlijk valentijn, dus heb regelmatig roze, rood en het hartjes gebeuren laten terugkomen. Vind het best leuk geworden (vooral mijn monthly, omigooood i’m in love).

Ik begon natuurlijk met aan te geven dat februari begint, dus maakte een titel pagina. Ik had zin om iets makkelijk te doen, dus heb het woord ‘februari’ gestempeld en daar een ‘windvlaag’ van hartjes bij gekleurd, vind het wel een leuk effect geworden!

Op de pagina daarnaast maakte ik een mood tracker. Ik heb dit nog nooit apart gemaakt (altijd mee in een habit tracker verwerkt) maar het leek me wel eens handig om dat een eigen plaats te geven.

Op de volgende pagina’s maakte ik mijn geliefde monthly. Ik tekende aan de linkerkant een hartjes-kaktus (dat voor mijn tekenkunsten, best goed gelukt is, Gotta admit..), bovenaan de pagina schreef ik ‘februari 2018’ in een leuk handschrift en op de andere bladzijde vulde ik de leegte op met een schattig pijltje. Ik ben echt heel blij met deze pagina’s!

Op de achterzijde van de monthly, maakte ik een habit tracker. Ik ging voor dezelfde lay-out als vorige keer, omdat die me goed beviel: ik vond hem handig in gebruik, snel aangevuld, blijft netjes. Op de pagina daarnaast maakte ik een halve weekly. Ik koos voor een simpele indeling deze keer, omdat ik daar zin in had, hahaha.

Als laatste maakte ik ook de week daarna (en waarschijnlijk de week daarna en daarna ook nog) in die indeling. Ik liet nog een beetje plaats over om dingen te schrijven voor de volgende week, omdat ik dat soms wel nodig heb.

Dit was het alweer! Ik hoop dat januari een fijne maand was voor jou, en februari er een fijne word!
Liefs, Anke. 

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.