Bullet journal set-up JULI (I’m back!)

IK BEN TERUG! Of ik ga toch terug proberen 😜 2 Maanden vakantie gaan me zó deugd doen. Weer tijd voor lekker bloggen, video’s maken, veel foto’s maken, … Heerlijk. Juli begint bijna en dacht ik dat het een goed idee was de spits terug af te bijten met een bullet journal set-up. Ik koos deze maand voor een plantjes thema, want #plantmom en #plantaddict… Oeps?

Van mijn voorpagina ben ik echt heel tevreden 🙂 Lekker losgegaan met plantjes en blaadjes tekenen en weer eens een brushpen vastgenomen. Op de pagina ernaast maakte ik plaats om een Zomer Bucket list te maken, willen jullie hier nog een aparte blogpost van zien? Let me know!

Voor de Weekly’s hield ik het simpel en clean. Zo blijft alles overzichtelijk en duidelijk om allemaal leuke dingen in te plannen 🙂

Dan zijn we bij de habit- en moodtracker. Ook hier: plantjes en kleur. De habit tracker hield ik ook simpel en niet te lang. De mood tracker dat ik maakte is geïnspireerd op een tuinfeestje, met die lampjes 💖

Deze zomervakantie wil ik graag regelmatig wat foto’s afdrukken en een soort van ‘herinneringen spread’ maken. Lijkt me superleuk om achteraf terug naar te kunnen kijken.

Dit was hem voor deze maand! Geniet van het prachtige weer 🌻

Veel liefs, A.

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.