Bullet journal set-up JULI!

Hi! Juli gaat weer van start en dat betekend dat ook mijn bullet journal set-up weer klaar staat! Juli is natuurlijk de eerste maand van de zomervakantie en daarom koos ik voor een thema met veel trallalie tralala.

Toen ik begon met de set-up, had ik zin om te tekenen. En alhoewel ik vind dat ik niet echt kán tekenen ben ik best trots over hoe het geworden is! Omdat het natuurlijk zomer is maakte ik een introductiepagina met ‘hello Summer’ en wat dingen dat mij aan de zomer doen denken (ijsjes, picknicken, …). Daarnaast maakte ik een relatief simpele (ik weet dat het er niet simpel uitziet, maar echt!) pagina met July erop en wat bloemen. Dat idee zag ik bij iemand in een bujo groep op facebook.

Daarachter maakte ik nog een klein kalendertje (om een lege pagina op te vullen, who cares ;)) en daarnaast maakte ik plaats om een lijstje te maken voor dingen dat ik wilde doen deze vakantie.

Dan maakte ik mijn monthly. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit niet écht gebruik, maar ik vind het simpelweg leuk en maak het voor mijn plezier. Ik koos deze maand voor een andere afmeting van de vakjes en vind het erg leuk geworden! Bovenaan vulde ik de lege plekken nog wat op met washitape (action), stickers (Love you = wibra, de rest action), bruin papier (wibra), stempels (action) en wat andere printjes dat ik verzameld heb in de loop der jaren.

En dan zijn we alweer aan de eerste weekspread! Ook deze keer koos ik ervoor om een tracker daar mee in te verwerken, omdat ik dat nog steeds handiger vind werken dan een aparte pagina. Toen de spread ‘klaar’ was, vond ik het een beetje té zwart wit, dus besloot ik nog een flashy roze washitape toe te voegen, vind dat nog een leuk accentje!

En dat was het weer voor deze maand! Ik hoop dat jullie hem weer mooi vonden <3
Veel liefs (en geniet van je vakantie als je die hebt!), A.

Hier kan je me volgen:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.