Bullet journal set-up JUNI: plannen voor de examens in een zomers thema!

In juni heb ik eindexamens, zoals waarschijnlijk bijna iedereen dat nog studeert. Ik heb enkele pagina’s in mijn bullet journal bijgemaakt zodat ik een goed overzicht heb over alles wat ik zal moeten afleggen. De rest van de set-up van juni ziet er heel vrolijk uit met veel bloemetjes en kleur. Veel plezier met lezen!

Ik begin zoals bijna altijd weer met mei uit te zwaaien en juni welkom te heten. Deze keer vond ik het leuk om dit in een collage-achtig thema te doen. Ik zocht leuke printjes in tijdschriften, printte enkele leuke afbeeldingen uit en voila! Vind het echt heel erg leuk geworden.

De pagina’s daarachter zijn mijn examen pagina’s. Ik begon met alles op een rijtje te zetten: wanneer heb ik welk examen, wat moet ik daar allemaal voor doen, … Dan maakte ik een soort to-do lijstje voor elk vak waarvan ik een examen moet afleggen. Geen idee of het bij meerdere mensen zo is, maar bij mij helpt het echt als ik dingen kan afvinken van een lijstje, werkt zeer motiverend al klinkt het misschien stom ;).

De tweede examen pagina is een examen weekspread. Ik schreef de week uit waarin mijn examens vallen, maakte onderaan de pagina nog wat plek voor notities (wat mag ik echt niet vergeten mee te nemen, …) en een vakje waar ik kan schrijven hoe het examen voor mijn gevoel ging.

Dan zijn we bij de monthly belandt. Ik ging deze maand voor een simpele lay-out met een stukje leuk papier en brede washi-tape. Heel simpel, maar ook heel overzichtelijk!

Als laatste, heb ik weer mijn eerste weekspread van de maand juni. Ik hield het op de lay-out van vorige maand, omdat ik die écht makkelijk vind werken en er niet té veel tijd in kruipt om hem te maken (makkelijk voor in de examenperiode dus). Ook mijn habit tracker heb ik terug mee in de weekspread verwerkt. Ik merkte daarvan dat ik dat handiger vind en niet meer vergeet om hem in te vullen.

Ben jij nog op zoek naar enkele studietips? Goed nieuws voor jou! Want ook dat heb ik al gedeeld in een blogpost! Klik hier om hem te lezen.

Dat was hem dan alweer voor deze maand! Ik vind het superleuk om te zien als jullie een ideetje hebben gehaald uit mijn set-up, dus aarzel zeker niet om mij wat foto’s te sturen!

Tot de volgende keer,
Liefs, A.

Hier kan je me volgen:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.