Bullet journal set-up MAART!

Maart staat weeral voor de deur! Ook februari is voorbij gevlogen. Ik laat jullie mijn bullet journal set-up voor maart zien! Dit gaat trouwens een maandelijkse blogpost worden 😉. 

Goodbye February

Ik begon eerst weer met februari uit te zwaaien en daarvoor koos ik er deze keer voor een bloemetjes thema te gebruiken. Ik had dit idee al veel voorbij zien komen op Pinterest, en ik wou het echt eens proberen. Vind het best leuk geworden!

Quote + hello March

In maart word het natuurlijk Lente, en daar wou ik iets mee doen. Ik heb al enorme Lentekriebels: begin grote schoonmaak te doen, wil nieuwe plantjes, … Ik koos om eerst een leuke quote op te plakken, en daarnaast maart welkom te heten. De quote vond ik op Pinterest, printte ik uit en plakte hem op een vrolijk stukje washi sheet. Ik vond het een tof idee maart in het bloemetjes/plantjes thema te houden, dus tekende bovenaan de pagina van maart enkele hangplantjes en maakte daaronder een klein maand overzichtje.

Monthly

Op de volgende pagina’s maakte ik een monthly. Ik merkte in februari dat ik dat wel handig vond dus besloot het opnieuw te doen, ook weer met veel vrolijke bloemetjes, roze en groen :).

Things to do this month + moodboard

Ik heb geen idee of deze soort van pagina al bestaat, maar ik denk dat ik het wel handig/leuk ga vinden: things to do this month. Op dit soort pagina kan je dus schrijven wat je deze maand wil, en moet doen. Ik plakte er nog een leuke foto bij, tekende nog wat plantjes en ik vond het weer leuk! Op de pagina ernaast maakte ik een mini-moodboard met foto’s dat ik mooi vond, en plakte er nog een heleboel washi-tape bij, vind ik ook erg mooi geworden!

mood- en habittracker

Als mood- en habit tracker wou ik eens iets anders uitproberen: ik koos als mood tracker een systeem met puntjes, waar je dan later een soort grafiekje kan maken, en als habit tracker koos ik voor ongeveer dezelfde layout als dat ik anders doe, maar in plaats van verticaal op ik nu de vakjes horizontaal gemaakt.

Moodboard + weekly

Dan komen we terug bij een mini-moodboard, en de eerste halve weekly van maart. Omdat het moodboard al vrij druk geworden was, koos ik voor een hele minimalistische weekly met groene en roze accenten en een leuke quote.

Weekly 2

Ook de week daarna maakte ik al. Ik koos voor accentjes met rosé goud en zwart. Ben ook best tevreden geworden over deze!

Dit was het alweer voor maart!
Liefs, A.
Hier kan je me volgen:

6 thoughts on “Bullet journal set-up MAART!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.