Bullet journal set-up Mei!

April is écht voorbijgevlogen. Ik heb voor jullie weer zoals altijd mijn bullet journal set up voor mei in een blogpost verwerkt. Deze keer een beetje later, en een beetje minder pagina’s wegens tijdsgebrek ;).

Op de eerste pagina voor mei maakte ik een plekje om bij te houden wat mijn plannen zijn, en wat ik op mijn blog wil laten verschijnen. Ik heb deze maand gekozen voor een thema met veel bruin papier en accentjes van groen en planten.

Mijn monthly ziet er niet echt anders als anders uit. Ik maakte dezelfde onderverdeling als altijd en maakte aan de linkerkant nog een (belangrijke) quote, een tof fotootje, en het woordje ‘May’.

Dan komen we al aan bij mijn eerste weekspread! Ik heb voor deze maand gekozen om de habit tracker mee in mijn weekspread te verwerken, en de mood tracker even weg te laten. Ik merkte dat ik enkele keren vergat om de trackers in te vullen, en dacht dat het misschien zou helpen als ik ze dichterbij, en in het zicht zou zetten.
Ik tekende nog wat plantjes om de extra ruimte op te vullen, maakte een apart vakje voor plannen voor de volgende week, en plakte er nog een leuk fotootje bij.

En dan zijn we er al! Ik ben over het algemeen best wel tevreden over hoe de spreads geworden zijn, alhoewel er wel wat dingen zijn misgegaan, oeps :p.

Veel liefs, A.

Hier kan je me volgen:
error

2 thoughts on “Bullet journal set-up Mei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.