Bullet journal set-up September

September staat voor de deur! De nieuwe start van het school maar ook de Herfst komt er weer aan (yay!). In deze blogpost laat ik je weer mijn gehele set-up voor september zien in mijn bullet journal!

Op de voorpagina van september gaf ik al een kleine hint naar de Herfst, ik kon het stiekem écht niet laten. Ik vond het voorbeeld van de tekening op Pinterest en tekende het na. Ik vind het nog best goed gelukt! Ik schreef er nog ‘september’ bij in een leuk handschrift en klaar! Super blij met hoe deze is geworden!

Dan komen we bij mijn monthly. Eigenlijk een simpele maandkalender waarin ik de grote, lang op voorhand geplande activiteiten en plannen neerschrijf zoals verjaardagen, weekendjes weg, feestdagen, doktersafspraken, etc. Ik koos ervoor om de rest van september in een groenig thema te maken, en dan in oktober helemaal los te gaan met Herfstkleuren en -tekeningen 🙂

Hier zijn mijn weekspreads. Normaal kies ik ervoor elke week apart één last minute te maken, maar deze maand deed ik het anders. Omdat ik niet weet hoeveel en wanneer ik tijd ga hebben met school, koos ik het zekere voor het onzekere en maakte ik ze allemaal in één keer zodat ik wel kon plannen.

En dat was hem alweer! Lekker kort en beknopt, zonder teveel poespas, maar wél leuk.

Als je ook terug met school begint: succes! En anders: fijn weekend!

Liefs, A.

Hier kan je me volgen:

2 thoughts on “Bullet journal set-up September

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.