Bullet Journal set-up SEPTEMBER!

Yes, hier ben ik weer met mijn bullet journal set-up voor september! Augustus sloeg ik even over omdat ik op vakantie was en enkel het minimale had gedaan, wat ik niet echt genoeg vond om een blogpost rond te maken. Deze maand ben ik er weer, en omdat ik al héél veel zin heb in het sweater weather, al een beetje in het thema van de Herfst. Want hey, die begint ook niet zomaar in september he 😉 

Deze maand maakte ik de monthly op één pagina (MUS bullet journal: 4 op 4 vakjes). Om aan te geven dat september voor de deur staat maakte ik een klein maandkalendertje met wat blaadjes en een leuke ‘ik heb zoveel zin in de herfst’ quote ;). Met wat washi tape, wat blaadjes en een boom kregen de pagina’s meteen een herfstige look. 

Dan vond ik het leuk om weer eens een collage te maken met leuke foto’s (van Pinterest) dat me inspireren. Op de pagina ernaast maakte ik meteen de eerste Weekly. Ik koos ervoor mijn weekly kleiner te maken als andere maanden, omdat in september school weer begint natuurlijk en ik dan minder tijd zal hebben om meer dingen te doen om een dag.

Dan als laatste: een pagina voor mijn lessenrooster in op te schrijven en een habit tracker. Ik liet onderaan mijn lessenrooster nog wat plaats voor notities: stel dat ik iets specifiek elke les moet meenemen, kan ik dat daar kwijt. Mijn habit tracker maakte ik eens terug op een aparte pagina, puur voor de afwisseling, haha.

Dat was het alweer voor deze maand! Als je ook weer naar school gaat: véél succes! Liefs, A. 

Hier kan je me volgen:

2 thoughts on “Bullet Journal set-up SEPTEMBER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.