Mijn Bullet Journal Supplies!

Bullet journaling is helemaal in, you like it or not! Ik vind het geweldig, en daarom deel ik met jullie de spulletjes dat ík gebruik om er in te werken. Laat ik beginnen met te zeggen dat het ABSOLUUT niet nodig is dit allemaal te kopen om te kunnen bullet journallen! Jíj kiest wat je gebruikt, en jíj kiest wat je mooi of leuk vind om te doen.  

Ik zou nu kunnen beginnen met opsommen wat ik allemaal gebruik, maar ik vertel liever over elk item waarvoor ik het gebruik, waar je het kan vinden en hoeveel het ongeveer gekost heeft. Ik ben niet de persoon dat graag 30 euro uitgeeft aan stiften, of altijd voor het duurste en beste gaat, ik hou van koopjes en snuffelen in rommelwinkels :).

Laat ik beginnen met al. die. washitape. Oops, dat is heel misschien een verslaving geworden. Ik verzamelde ze in een langere tijd, en kocht ze dus niet allemaal tegelijk (want dat zou ik nooit doen.. Wink wink 😉). De meesten komen van bij Action, enkele van Flying Tiger, een paar Kerst-gerelateerde van bij de Lidl, … Als ik washi tegenkom aan een leuk prijsje, neem ik het 9 van de 10 keer mee (je kan nooit genoeg washi hebben, toch?).  Ik gebruik het bijna overal: om lijntjes te zetten, om te versieren, …

Om in het washi thema te blijven ga ik als volgende over naar de washi sheets. Deze kocht ik óok bij Action. Het zijn een soort van grote stickervellen met verschillende leuke printjes erop. Ik gebruik ze vaak om een pagina vol te plakken, en daarover dan een paar leuke foto’s, of een quote te plakken.  Ook handig als je stift van op de pagina ervoor doorgedrukt is: washi sheet erop en het is grotendeels niet meer zichtbaar. Ik weet niet of deze nog steeds te koop zijn, de laatste keer dat ik bij Action was heb ik ze niet meer zien liggen, en op de website vind ik ze ook niet terug, DRAMA!

Om te schrijven en te tekenen heb je natuurlijk stijfjes enzo nodig. De grootste ‘kost’ dat ik gedaan heb om in mijn bujo te gebruiken, zijn de Pastel Markers van Stabilo, maar ik was zo verliefd op die kleuren, ik moest ze wel kopen 🙈. Ik gebruik ze vaak om titels te maken, to do lijsten af te vinken, kleur in een saaie pagina te brengen, … Verder gebruik ik om te kleuren de goedkope potloden van Action, die vind ik prima, een simpel grijs tekenpotlood, een zwarte fineliner van edding  en een geodriehoek . 

Vaak vind ik het leuk foto’s of quotes te plakken. Om niet zo’n lelijke bobbels te krijgen van een lijmstick gebruik ik dubbelzijdige tape. Handig in gebruik, en super netjes! 

Een ‘ontdekking’ dat ik nog maar heel even gebruik, zijn van die kleine stempels. Leuk om titels te stempelen, of een pagina op te leuken. De glazen bokaal met stempels is van de action, het houten doosje is van bij HEMA (maar vond beide niet terug op de website).

Als laatste geen materieel item, maar een inspiratietip! Ik ken het ook, je wil aan een pagina beginnen, maar in welk lettertype, welke lay-out of welke kleur ga je nu gebruiken? Een website dat ik héél erg vaak raadpleeg is Pinterest. Ik heb een apart bord met verschillende bullet journal lay-outs, ideeën en hacks. Benieuwd? Je kan me volgen! KLIK HIER!
Op mijn vorige website schreef ik een apart artikel over Pinterest, lezen? Klik hier!

Oohja, dit is de Bullet Journal dat ik gebruik!

Véél liefs, Anke.

*Bericht niet gesponsord.

 

 

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.