Mijn favoriete YouTuber’s van het moment!

Ik heb een weekje Krokusvakantie, dus kijk ik iets meer YouTube dan normaal. Dit zijn mijn favoriete Youtubers!

Laat ik beginnen met de enige Belgische youtuber dat ik mijn favorieten zit: Pauline van Lifestyle Spot. Ik vind het leuk om naar haar video’s te kijken omdat ze heel spontaan en vrolijk overkomt, ze heeft leuke onderwerpen en ze heeft (voor mij) een erg rustgevende stem. Ik kijk van haar kanaal bijna al haar video’s, en vind ze heel erg leuk!

Klik hier om het kanaal van Pauline te bekijken.

Dan ga ik over naar een youtuber uit Nederland: Boncolor. Bonnie volg ik nog maar een jaartje maar ben helemaal enthousiast. Ik vind vooral haar vlog’s erg leuk, ze maakt hele mooie beelden met een drone en ik kom tot rust bij haar video’s.

Klik hier om het YouTube kanaal van Bonnie te bekijken.

Chelsea Trevor heb ik nog maar net ontdekt. De eerste video dat ik van haar keek was haar morning routine, ik vond die heel leuk gefilmd en ging verder kijken naar haar andere video’s. Nu kijk ik bijna elke video van haar!

Klik hier om het kanaal van Chelsea te bekijken.

Lotte volg ik nu al een tijdje. Ze maakt video’s over make-up, beauty, haar bullet journal, en enkele lifestyle gerelateerde video’s, maar haar weekvlog’s vind ik het leukst!

Klik hier om het kanaal van Lotte te bekijken.

Paulien Tilstra kende ik al langer op YouTube, maar sinds ze zwanger was van haar kindje Jenae ben ik haar vlogs beginnen kijken, ze is zo schattig en lief. Paulien is echt een hele rustige en lieve mama, en dat komt in de vlog’s ook zo over.

Klik hier om het kanaal van Paulien te bekijken.

Ik denk dat veel meer mensen deze Britse meid kennen, want ze is écht geweldig. Zoe Sugg, met het kanaal Zoella en MoreZoella. Ik kijk vooral de vlog’s op MoreZoella maar vind haar gewone video’s ook super. Ze is altijd heel ‘happy’ en als ik naar de video’s kijk word ik blij van ernaar te kijken!

Klik hier om het vlog kanaal van Zoe te bekijken.
Klik hier om het kanaal van Zoe te bekijken.

Als voorlaatste: Kalyn Nicholson. Ze komt uit Canada en heeft een hondje Bentley (echt een cutie trouwens). Haar video’s (én blog) inspireren en motiveren me heel hard en snel en geven me heel erg vaak een boost op een mindere dag, zalig!

Klik hier om het kanaal van Kalyn te bekijken.

En dan als laatste, Jusuf. Jusuf helpt me vaak productiever te worden, en ze heeft gewoon een hele leuke stijl van filmen etc. :).

Klik hier om het kanaal van Jusuf te bekijken.

Wie is jouw favoriete YouTuber?
Liefs, Anke.

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.