Winter Favorieten – 2018

Ik dacht dat het misschien wel weer eens tijd werd om mijn favorieten met jullie te delen! Ik startte in september met een Bullet Journal, en heb ook enkele favorieten dat daarmee te maken hebben erbij gedaan. Veel plezier met lezen!

Ik begin met twee douchegels dat ik de laatste tijd met plezier gebruikte: de Sanex Dermo moisturising douchegel, en de Sanex 0% douchegel. Mijn huid word in de koude, frisse maanden veel sneller droog en is vaak kwetsbaar en gevoelig, Sanex Dermo moisturising douchegel hielp mijn huid goed gevoed, en gezond te houden. De 0% douchegel gaf me dan weer een goed gevoel binnenin, omdat ik zeker ben dat ik geen ‘brol’ zoals kleurstof en harde parfums op mijn lichaam smeer.

 

Omdat mijn huid in de koude maanden dus zo droog word, vind ik het fijn me na het douchen in te smeren met een voedende body butter of body lotion. Deze body butter van Kruidvat, gebruik ik al heel lang, en denk dat dit zelfs mijn 3e pot al is 🙈. I LOVE de geur van kokos!

In de winter wordt het super snel donker, ik vind het dan heerlijk het hele huis vol te zetten met kaarsjes :), zó gezellig… Dit kaarsje heb ik bij Primark gekocht, en de geur vind ik top! (en de kleur stiekem ook)

Ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben dat fan is van de Pastel stiften van Stabilo. Deze konden natuurlijk niet ontbreken in dit artikel! Ik gebruik ze bijna elke dag, en ben echt verliefd op die kleuren!

Omdat ik met een Bullet Journal begonnen ben, moest ik in het begin op zoek naar fineliners dat niet doordrukken, en toch een mooie, intense kleur hebben. Deze van Edding kocht ik bij Action, en gebruik ze met veel plezier. Ik gebruik eigenlijk enkel de zwarte, maar ze zitten met drie in één verpakking :).

Ik had nooit gedacht dat ik een boek mee in een favorieten artikel zou doen, maar hé, miracles happen! Ik ben nooit echt de persoon geweest dat het volhoudt een boek vrijwillig uit te lezen, tot een vriendin met dit boek aanraadde! Het is in het Engels geschreven, en vind het oprecht een leuk boek. Het is ook verfilmd, dus die ga ik kijken als ik het uitgelezen heb ;).

Om even terug in het Bullet Journal gebeuren terug te gaan, deze washi-sheets van de Action! Ik gebruik deze vaak in mijn bujo, omdat ik vind dat het een heel clean en mooi effect geeft.

Heb jij iets wat je écht niet meer kan missen? Let me know in the comments!
Liefs, Anke.

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.