Kledingkast make-over! (Incl. before and after shots)

Ik ga jullie in deze blogpost laten zien hoe ik mijn kledingkast opgeruimd heb! Een keer iets heel anders, maar ik vroeg jullie mening weer op Instagram en de uitkomst was positief! So here you go 😉

kledingkast before

Dit was hoe mijn kledingkast eruit zag voor dat ik ze opgeruimd had. Alles lag overhoop, ik vond bijna niets meer terug en omdat ik geen deuren aan mijn kast heb zag het er ook heel slordig uit.

Ik begon met het hang gedeelte van mijn kast. Negeer aub de binnenkant! Deze gaat nog wit geschilderd worden maar hier had ik nu de energie en tijd niet voor 😉 Van het hang gedeelte waren er veel dingen dat te klein waren of die ik niet meer droeg, dus die heb ik verzameld en ga ik later doneren en verkopen.

doneer en verkoop stapel kledij

De doneer en verkoopstapel (boven)

 

pyjama's, truien, shirts en topjes

Before (boven)
After (onder)

Dan werkte ik verder naar beneden. Onderaan in mijn kast heb ik al mijn pyjama’s liggen, hier heb ik ook weer gekeken welke versleten was of niet meer paste.
Op de plank daarboven lagen mijn truien, t-shirts en topjes. Deze heb ik ook even allemaal bekeken en weer mooi opgeplooid.
Achterin in mijn kast ligt nu ook mijn unicorn onesie, omdat die niet echt ergens ander kan liggen omdat hij zo groot is… Oeps hahaha.

before

Before (boven)
After (onder)

Dan ging ik naar de laatste en bovenste plank van mijn kast. Die word echt heel erg snel slordig omdat ik daar maar net aankan en meestal kleren van de lade trek (ja echt) en als ik er kleren op moet leggen is het op de tippen staan als jewelste (ja, ook echt).
Eerst lag er sportkledij, kledij dat kapot mag gaan of vuil mocht worden en dan ook nog chill kledij erbij. Echt een plank van vanalles en nog wat dus. Ik deed veel kleding weg, legde de onesie op een iets handigere plek en legde alles terug netjes neer.

uiteindelijke resultaat

En dit is dan het uiteindelijke resultaat! Ik ben blij dat ik weer goed kan zien wat ik heb en dat alles weer netjes is. Kan niet wachten om de kast mooi wit te maken, en eventueel nieuw kledinghangers te halen (zo allemaal dezelfde, lekker Pinterest ;)).

En dit is wat allemaal gedoneerd en/of verkocht word. Twee flinke zakken 🙂

En dat was het alweer! Hope you liked it <3

Liefs, A.

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.