Onze Kersttafel 2018: inspiratie & foto’s

Waaah het is Kerstavond! Zoek jij nog last-minute inspiratie voor jouw kersttafel? Dan zit je goed! Net zoals vorig jaar zette ik onze tafeldecoratie voor jullie op de foto. Helemaal niet moeilijk, en je hebt er ook geen uren tijd voor nodig. Klinkt ideaal toch? Veel plezier met lezen, en een zalig Kerstfeest! 

Dit jaar koos ik ervoor een lekker groen stuk op de tafel te toveren. Ik zag heel erg leuke ideeën op Pinterest, dus we knipten wat takken taxus uit de tuin, en ik legde ze in het midden van de tafel. Je kan best de takken even afdrogen voor je ze op tafel legt, anders is het tafelkleed helemaal nat ;). 

Tussen de groene takken zette ik kleine theelichtjes en kandelaars met witte kaarsen er in. Zorg er wel voor dat je kaarsen niet in direct contact staan met de takken, een brand is nu niet echt iets wat je zou willen op Kerstmis ;).

Op het bovenste bord (bij ons een soepbord) legde ik een kerstkaartje met een leuke persoonlijke boodschap erin. In een wijnglas stak ik een zelfgemaakt labeltje met de naam van de persoon dat daar mag gaan zitten. 

Bij Action vond ik een rode rol met Ho Ho Ho erop, dat gebruikte ik als een soort van tafelloper. Zo krijgt de tafel wat extra kleur en kerstgevoel 🙂

Dat is onze Kersttafel! Ik vind hem écht heel mooi en gezellig geworden dit jaar. Ik hoop jullie ook! Iedereen een super gezellige Kerst gewenst en alvast een gelukkig Nieuwjaar! 

Liefs, A. 

Hier kan je me volgen:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.