Een nieuwe uitdaging: YouTube! (persoonlijke update)

Het idee om een YouTube kanaal te beginnen, dwarrelde al enkele jaren in mijn hoofd, maar de laatste maanden nog nét iets meer. Waarom wel en waarom niet? Ik leg het je allemaal even rustig uit in dit artikel! 

Filmpjes maken, en bezig zijn met bewerken is iets wat ik de laatste 5 jaar heel erg leuk vond om te doen. Ik weet nog als ik enkele jaren geleden thuiskwam met een zakje kerstversiering dat ik gekocht had, dat ik meteen naar mijn kamer ging om er een shoplog mee te maken. Alhoewel ik niet de persoon ben dat voor een camera springt bij iemand als die een foto maakt, vind ik het wél erg leuk om filmpjes te maken en te bewerken. 

De laatste maanden ging het idee niet meer uit mijn hoofd: een YouTube kanaal beginnen. Ik had me voorgenomen ermee te beginnen als ik afgestudeerd was van het middelbaar, maar waarom dan pas? Dat is de reactie dat ik enkele weke geleden van iemand kreeg. Ja, waaróm dan pas? De enige reden dat me tegenhield was de reactie van mensen in mijn nabije omgeving. Ik bleef vlogs en filmpjes maken, bewerkte ze, maar zette ze niet online en durfde ze amper aan mijn ouders laten zien.

Opeens maakte ik de klik: als ik bezig ben met wat iedereen van mij denkt, dan kan ik beter elke dag binnenblijven en niets doen, want iedereen heeft altijd zijn mening klaar. Dus, ik doe het gewoon! Zo gezegd zo gedaan… Zondag was het zover: mijn aller eerste vlog OOIT, heb ik online gegooid. Of ik het spannend vond? Enorm! Of dan nodig was? Totaal niet. Zó veel lieve berichtjes dat ik kreeg: van ‘Wauw meid, trots op jouw!’ tot ‘Ik ben al fan en heb me meteen geabonneerd!’. Heer-lijk.

Voor diegenen dat het gemist zouden hebben, hieronder dus mijn eerste vlog (op de link klikken om te openen). Hope you like it 🙂 

https://youtu.be/lYQGN_fHZxU

Hoe ga ik dit nu doen? 
Wel, ik legde het al kort uit in mijn stories op Instagram, maar ik ga het doen als volgt. Ik leg mezelf nog geen druk op van ik maak één of twee video’s per week, nee. Ik maak gewoon een filmpje/vlog als ik daar tijd en zin voor heb en laat het jullie weten wanneer er een nieuwe aankomt of opstaat. Ik zal vlogs maken als ik iets leuk ga doen, en filmpjes over “thema’s” dat ik ook op mijn blog bespreek. Dat kan dus gaan van make-up tot decoratie voor kerst of een ochtendroutine. 

Ik heb er enorm veel zin in, en ik hoop jullie ook. Een grote stap voor mij persoonlijk, dus blijf me zeker berichtjes sturen of reageer onder de video’s want dat vind ik o-zo leuk. Oohja, vergeet je niet te abonneren he, dan krijg je een melding wanneer er een nieuwe video online staat, het is gratis én je doet mij er een enorm plezier mee <3

Veel liefs, Anke. 

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.