Life update 10/2019

Hi! Ondertussen is het alweer herfstvakantie en is er heel wat verandert. Het werd dus wel eens tijd voor een life update! 

School

Groot nieuws! Want Bednet is volledig afgesloten wat betekent dat ik nu full-time naar school ga zoals iedereen. Ik ben zó blij. Eigenlijk verwachtte (en hoopte) ik wel dat het ging lukken, maar dachten we dat het in het begin van het schooljaar misschien wat teveel zou zijn. Ik heb de afgelopen jaren natuurlijk altijd maar deeltijds school gevolgd, dus het was best wel aanpassen om alle lessen te volgen en daarnaast ook alle toetsen en taken mee te doen. Ik kreeg een paar dagen geleden mijn rapport en dat was ook nog eens supergoed, dus dat geeft wel erg veel voldoening!
Bovendien heb ik dit schooljaar nog maar drie hyperventilaties gehad: één redelijk heftige waarbij ik de klas even uitmoest, en twee dat ik super snel onder controle had. Heerlijk dat dat ook steeds makkelijker wordt!

Sport

Sinds dit schooljaar doe ik ook terug mee met de lessen L.O. als ik kan. Tot nu toe is dat altijd al gelukt! Naast school volg ik ook nog (rustige) yoga en dansles. Yoga helpt me heel goed om alle stress los te laten en te ontspannen. Vroeger heb ik ballet gedaan en dat kan ik in de dansles weer bovenhalen. Ik volg Jazz samen met mijn grote zus, heerlijk vind ik dat! Even mijn hoofd leegmaken en met iets anders bezig zijn dan school. 

Lotje de poes

Lotje mag in deze life update natuurlijk ook niet ontbreken! Ze is ondertussen al 3 maanden bij ons (lijkt veel langer!) en ze doet het mega goed. Ze komt heerlijk knuffelen, zeker nu het wat kouder word, speelt veel, eet goed, … Vooral het kastje waar haar eten in zit kent ze enorm goed. We moeten het klinkje nog maar aanraken en ze staat al naast je 😂 

Vlogmas

Ja.. Dat lees je goed, ik ga je nu al iets vertellen voor de Kerstperiode!!! 🤣
Net zoals vorig jaar doe ik weer vlogmas. Wat is vlogmas? Dit betekent dat je in december elke dag een vlog maakt om samen met je volgers in de kerstsferen te komen. Omdat ik het vorig jaar zo zo zo, zó leuk vond doe ik het dit jaar gewoon opnieuw. Alleen plaats ik niet, zoals alle andere mensen op Youtube, elke dag een vlog, maar elke week een weekvlog. Dat is voor mij een beetje haalbaarder i.v.m. school en examens. Dus: verwacht je vanaf 1 december elke week aan een Kerst-weekvlog! 

Bullet journal & blog

Omdat ik nu natuurlijk full-time naar school ga, en het 5de middelbaar in het algemeen een druk jaar is vind ik nog weinig tijd om in mijn bullet journal te werken en blogposts te maken. Ikzelf vind dat heel jammer, dus elke keer dat ik een beetje tijd heb werk ik aan mijn Youtube kanaal en blog, en als ik wat meer tijd vind (euhm ja nooit eigenlijk dus haha) teken ik wat in mijn bullet journal. Verwacht je dus de komende tijd even niet aan maandelijkse blogposts van mijn bullet journal, want ik vind er de tijd niet voor 🙈 Ik maak hoogstens elke maand een voorpagina en die deel ik dan wél via Instagram 🙂 

Kleding kleding kleding

Het is iets waar ik de afgelopen tijd graag mee bezig ben! Nieuwe outfits proberen samenstellen, mezelf uitdagen om nieuwe dingen te (durven) dragen. Zo kocht ik een roest-oranje plissérok: iets wat ik vorig jaar nog niet eens gepast zou hebben. Een teddy jas, heerlijk dik maar ik vond mezelf er altijd in ‘verdrinken’ omdat ik niet de grootste ben, schoenen met een hakje dat ik naar school aandoe (echt een big-deal voor mij) en ook met make-up durf ik al eens wat meer te experimenteren. Echt mega zelfzeker zal ik nooit zijn denk ik, maar dit soort kleine dingen helpen me wel heel erg goed!

View this post on Instagram

Herfstvakantie🍁💓

A post shared by A n k e | Blogger & Youtuber (@ankedumez_com) on

En ik denk dat ik jullie dan ongeveer wel op alles bijgepraat heb! Vinden jullie dit soort updates leuk? Laat het me even weten 🙂

Liefs, A.

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.