Paperless Post: ecologisch, snel én goedkoop! (+MINI WINACTIE(gesloten))

Paperless Post, hun naam zelf zegt het eigenlijk al: post, maar dan zonder papier. Anno 2019 worden er niet héél erg veel kaartje meer verstuurd heb ik het idee. Maar, het blijft wel leuk natuurlijk! Een goedkope, snelle én ecologische oplossing? Dat is Paperless Post. Lees verder om er meer over te weten te komen!

Even geleden stuurde dit bedrijf me een mailtje met de vraag of ik het leuk zou vinden om hier over te schrijven op mijn blog. Ik kan hier nu een en al verkoopspraatjes doen, maar nee. Ik ben oprecht enthousiast over dit concept en had er eerlijk gezegd voor dat mailtje nog nooit van gehoord.

Paperless Post is dus een website, waarop je hele (maar écht hele) mooie kaarten, flyers, … kan maken. Top! want dat is minder papier verspilling en sinds dat ongeveer 3/4 van onze bevolking nu toch bijna de hele dag met een smartphone in zijn hand loopt (lekker sociaal), ideaal. Op de website kan je een super hip design personaliseren and I love it.

Ik vertelde jullie net dat het goedkoop is. Je kan, als je wil, een budget op de website zetten. Dat wordt dan omgezet in ‘coins’ en zo heb je een nog bredere keuze aan kaarten, uitnodigingen en flyers. Een nóg grotere keuze, is er ook minder dan? Jep! Er zijn op de website ook gratis ontwerpen. Perfect dus om eens te kijken of dit iets voor jou is. (Volgens mij moet je wel een beetje betalen om je kaart uiteindelijk te versturen).

Stel je hebt wat coins over, maar hebt niet echt meer iets nodig. Probleem? Nope, de coins hebben geen vervaldatum en je kan ze dus opgebruiken wanneer je maar wilt (wel je wachtwoord van je account niet vergeten dan;)).

EXTRAATJE! Wil jij graag een kaart ontvangen via deze website van mij? Dat kan! Laat een reactie achter onder dit artikel, waarin je mij verteld wie je voor ’t laatst een kaartje gestuurd hebt. Ga vervolgens naar mijn Instagram account en reageer op mijn laatste nieuwe post dat je meedoet!
(Ik kies iemand op Vrijdag 1 februari 2019 en stuur je dan een berichtje via DM op Instagram)

Ook helemaal enthousiast, net zoals ik? Ja kan alles vinden op de website van Paperless Post. Laat me zeker weten of jij het ook gaat proberen, en wat je ervan vind!

*Dit artikel is in samenwerking met Paperless Post, en bevat gekregen producten.

Veel liefs, A.

Hier kan je me volgen:

1 thought on “Paperless Post: ecologisch, snel én goedkoop! (+MINI WINACTIE(gesloten))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.