Review Bubble mask van de Action! #maskertest

Ik had het bubbel maskertje van de Action al een hele tijd geleden gekocht, maar kwam er maar niet aan toe om het te testen. Ik maakte er voor jullie een review over, want voor zo weinig geld, werkt het dan ook? Ik was benieuwd!

Het doel van zo’n maskertje is dus dat je een dik laagje bubbels op je huid ziet komen als je hebt aangebracht. Als je eens Googled op ‘bubble mask’ kom je veel filmpjes tegen van andere, extremere maskertjes. Heel grappig om te zien vind ik zelf!

Voor €0,99 heb je 5 bubbel maskertjes! Echt bijna geen geld en dus de moeite waard om te testen vind ik zelf. Kijk je mee?

Dit is hoe een zakje eruit ziet. Op zich wel een simpele maar leuke verpakking vind ik. Op de achterkant staat nog (niet in het nl.) wat de ingrediënten zijn, hoelang je het erop moet laten zitten, etc..

Als ik het zakje open, zie ik een doorzichtige vloeistof. Wat me meteen opvalt is de geur. Het ruikt best lekker en fris! Ik merk als snel hoe langer het zakje open is dat het schuim tevoorschijn begint te komen. 

Ik breng het eerste beetje aan op mijn gezicht en het schuim komt best snel tevoorschijn. Je mag dus niet té lang wachten om het op je gezicht te smeren. 

Zo zag ik eruit als het maskertje er op zat… HAHA. Na mezelf eerst uitgelachen te hebben voelde ik een nadeel: het schuim ontwikkelde zich meer en meer en dat gaf een (voor mij) aangenaam, kriebelend gevoel. 

De verpakking zegt dat je het maskertje er 2-3 minuten op kan laten zitten, en dan je huid een beetje kan masseren. Dat is wat ik hier deed 😉 

Dan is het de bedoeling dat je het maskertje eraf wast met lauwwarm water. Dat ging best makkelijk en was stiekem ook wel blij dat het eraf mocht, want het kriebelde… 🙂

Eindresultaat? Het masker belooft ons om onze huid diep te reinigen, en een boost te geven. Wat het uiteindelijke resultaat is? Mijn huid is zacht, maar voor de rest merk ik niet echt iets op. 

Voor- en nadelen:
Voordelen:
+ Hoeft er niet lang op te zitten, dus snel klaar.
+ Ruikt Lekker. 
+ Zachte huid achteraf.
+ Het schuim is leuk om mee te spelen. 
+ Best goede bubbels voor 0,99 euro! 

Nadelen:
– Het kriebelt best hard als je het op je gezicht hebt (bubbels dat zich ontwikkelen)
– Anders dan je huid zacht maken doet het niet echt iets.

Veel liefs, A

Hier kan je me volgen:
error

2 thoughts on “Review Bubble mask van de Action! #maskertest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.