Review: BUDGET waterproof speaker Kruidvat

Muziek in de douche… Voor mij bijna onmisbaar. Maar, wist je dat het eigenlijk helemaal niet goed is voor je telefoon om die te laten liggen in je badkamer terwijl je doucht? De meeste telefoons kunnen helemaal niet goed tegen vocht en water. Gelukkig bestaat er zoiets als een waterproof speaker! En nog beter, budget waterproof speakers!

Een tijdje geleden kwam ik hem tegen bij Kruidvat: de waterproof speaker. Ik werd gek, kon ik voor 8 euro al-tijd muziek luisteren in de douche zonder dat ik me zorgen hoefde te maken dat mijn telefoon stuk ging?! Laat ik die vraag al even beantwoorden: JA!  In dit artikel vertel ik jullie mijn ervaringen met de speaker en wat ik er goed, en minder goed of ‘slecht’ aan vind.

Looks
De speaker dat ik koos is donkergrijs met aan de bovenkant een mengeling van verschillende tinten grijs in een ‘spikkel’ patroontje. Bovenaan vind je een lusje zodat als je een haak in je badkamer zou hebben je de speaker kan ophangen. Op de speaker zelf staan knopjes op je muziek te pauzeren, een liedje verder de spelen, en de speaker aan en uit te zetten. 

Prijs – kwaliteit
De speaker is verkrijgbaar bij Kruidvat voor 7,99 euro. Dit vind ik écht heel goedkoop voor zo’n goed en leuk ding! 

Hoe werkt het?
Eerst moet je natuurlijk de speaker 
opladen. Er zit een kabeltje mee in de verpakking dat je kan aansluiten op de oplader van je telefoon. Als de speaker volledig opgeladen is kan hij ongeveer 2 uur non-stop muziek afspelen. Je drukt eerst enkele seconden op het aan- en uitknopje tot er geluid uit de speaker komt. Zet dan de Bluetooth aan op je telefoon en verbind met de speaker. Als dat gelukt is kan je muziek afspelen, ikzelf doe dat via Spotify en dat lukt perfect. 

Je kan ook een TF-geheugenkaart ik de speaker plaatsen (waar dan muziek op staat) en zo muziek afspelen. Dat heb ik nog niet geprobeerd en hier kan ik dus niet over oordelen.

Minpuntjes?
Het enige minpuntje dat ik heb, is dat de speaker niet heel erg luid kan. Het geluid kan je wel regelen op de speaker zelf (hier kwam ik zelf ook pas achter als ik dit artikel aan het schrijven was, lol). Dat doe je door ⏭ langer in te drukken om het volume hoger te zetten, en ⏮ langer in te drukken om het volume lager te zetten.
TIP: als je ook vind dat de speaker net niet luid genoeg kan, zet 
de speaker dan in een hoekje: de muziek weerkaatst op de muren (in ons geval tegels) en speelt luider 👍🏻. Voor de rest vind ik alles goed: het ziet er leuk uit, is niet te groot dus compact, handig in gebruik, snel ingesteld en afgezet, … 

Aanrader?
Als het aan mij ligt: ABSOLUUT!

Ben jij ook helemaal overtuigd? De speaker is niet standaard opgenomen in het assortiment van Kruidvat. Je moet dus een beetje in het oog houden wanneer ze er weer hangen. Als ik ze tegenkom, zal ik het laten weten via mijn Insta Story’s!

Dat was het weer voor vandaag! Op de dag dat dit gepubliceerd word ben ik jarig en ben ik op road trip in Duitsland! Ik hoop dat jullie dit artikel interessant vonden <3
Liefs, A.

Op de hoogte blijven van mijn avonturen in Duitsland? Klik hier om me te volgen op Instagram!

Disclaimer: dit bericht is niet gesponsord. Mijn mening is zoals altijd oprecht en van mezelf. 

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.