Mijn dagelijkse make-up routine voor in de zomer!

Make-up routines, ik vind ze zelf heel leuk om te bekijken. Daarom heb ik er vandaag ook eentje voor jullie gemaakt! Ik draag niet veel make-up, maar vind het wel heel leuk om het op te doen en ermee te experimenteren. Mijn make-up routine verandert van periode tot periode, maar nu ziet ze er zo uit.

Ik wil er wel even een disclaimer bij opplakken! Ik draag make-up omdat ik het zélf leuk vind en omdat ik er zélf blij van word en me er  beter in mijn vel door voel. Ook het begrip dagelijkse make-up wil ik even de wereld af helpen: ik draag énkel make-up als ik daar zin in heb, en dat is zeker niet elke dag 😉. Ik ben ook (verre van) een pro en doe maar wat ik denk dat juist/goed is!

Links ben ik zonder make-up, en rechts mét. Maar daar was je waarschijnlijk zelf ook al achtergekomen ;). Ik hou ervan in de zomer alles lekker fris te houden en niet te veel op mijn gezicht te smeren. Ik begin altijd met een lichte dagcrème, op dit moment gebruik ik graag deze van bij Aldi (!). Er zit al SPF in en dat is natuurlijk perfect voor in de zomer, ook geeft hij een heel verfrissend gevoel en ook dat is heerlijk in de ochtend.

Daarna begin ik meestal met mijn wenkbrauwen. Ik borstel ze altijd eerst even door, en dan vul ik ze lichtje in met het de lichtste kleur uit het Catrice wenkbrauwsetje. Dat doe ik met een schuin afgesneden kwastje van de Hema (heet oorspronkelijk de Smokey eyes Brush), ik borstel ze nog eens door met een spoelie (of hoe heet dat?) van Essence en ik doe er op het einde ook nog wat (bij mij nu niet meer zo) transparante wenkbrauwgel van Essence er in.

Dan ga ik over naar mijn ogen. Ik vind het fijn een (heel) zacht kleurtje aan te brengen op mijn oogleden, dat komt meestal uit een van de twee palletjes op de foto. De dag dat ik de foto’s maakte koos ik voor het ‘all about Roses’ palletje van Essence en gebruikte de lichtste kleur (links onder)voor over mijn gehele ooglid. Dan krul ik mijn wimpers en breng ik mascara aan. Mijn all-time Fave is de Catrice Glamm and Doll False Lashes mascara waterproof, die geeft mijn wimpers echt een leuk effect vind ik zelf en blijft de héle dag perfect zitten.

Ik vind het ook altijd wel fijn om iets op mijn lippen te hebben. De keuze gaat meestal tussen lipstick, of lippenbalsem. Hangt een beetje af van de soort dag, wat er gepland staat en hoe ik me voel.
Deze zitten standaard in mijn toilettas: – Essence Ultra Last Instant Colour 07 (lipstick) – Essence Long Lasting Lipstick 13 ‘Love Me’ – Baby Lips Dr. Rescue (lippenbalsem) – Carmex Classic SPF15 (lippenbalsem) – Essence Glossy Lipbalm Cherry Brownie

De foutjes werk ik nog weg met een droog wattenstaafje en als laatste stap veeg ik de eventuele fall out van de oogschaduw weg met een schone kwast.

 

En dit is dan hoe ik er meestal uitzie! Ik hoop dat jullie de blogpost leuk vonden 🙂
Veel liefs, A.

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.