mijn RELAX routine: wat ik doe om te ontspannen.

Hi allemaal! Ik heb een soort van relax routine dat ik om de zoveel tijd eens doe, om volledig te ontspannen en tot mezelf te komen. Wat ik op zo’n avondje allemaal doe? Dat lees je in dit artikel! Dit is mijn “relax routine”. ❤

Ik begin mijn relax avond al-tijd met het eraf halen van mijn make-up en mijn gezicht grondig te reinigen. Mijn mascara en eyeliner (als ik die op heb gehad) verwijder ik met de oogreinigingslotion van Garnier. Ik heb deze al verschillende keren opnieuw gekocht en vind hem echt superfijn. Zoals je kan zien is mijn flesje alweer bijna op, en moet ik dus weer een nieuw gaan halen :P.

Oog make-up remover Garnier

Als dat gebeurd is laat ik het bad vollopen met heerlijk warm water, en smeer ik een maskertje op waar ik op dat moment zin in heb, soms doe ik ook een haarmasker in mijn haar. Ik koos hier voor een Kitty Face sheet mask van de Action. Ik zag die liggen in de winkel, en kon het echt niet laten. Dit maskertje moest er maar 10-15 minuutjes opzitten dus ik haalde het er af en bleef daarna nog even in bad liggen.

kitten face mask action

Na dat heerlijk warme bad, smeer ik me helemaal in met een hydraterende body butter, smeer ik mijn gezicht in met Nivea Soft, verzorg ik mijn lippen en trek ik gemakkelijke kleren aan (lees: unicorn onesie for the win).

Als dat allemaal gebeurd is kies ik er soms nog voor om mijn nagels te lakken. Dit doe ik niet elke keer, alleen als ik er zin in heb :). Ik ga dan naar beneden en kijk samen met mijn ouders nog een leuke film of serie. Achteraf ga ik naar mijn slaapkamer om nog een beetje te lezen in een boek of bullet journal een beetje bij te werken. Als ik dan tot rust gekomen ben, ga ik lekker slapen.

Ik werd voor dit artikel geïnspireerd door de ‘Sunday routine’ van Kalyn Nicholson op Youtube, bekijk hier de video.

Wat doe jij om volledig te ontspannen?

Dat was het dan alweer! Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan dit artikeltje, of je het nu gewoon ontspannend vond om te lezen, of je ook een relax avondje bent gaan houden.  Hope you liked it!
Liefs, A.

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.