What’s in my schoolbag? #backtoschool

Wat zit er allemaal in mijn schooltas? Dat is waarover dit artikel gaat, alleen klonk het in het Engels leuker… Ik laat jullie zien wat ik elke dag meeneem naar school. 

Ik zal beginnen met de tas zelf: dit is een handtas van H&M. Ik heb gekozen voor de zwarte variant, omdat dat zo goed als overal mooi bij past. Ze is lekker groot en stevig. Aan de buitenkant heeft ze geen zakjes, maar aan de binnenkant twee open vakjes en nog een zakje dat je kan sluiten.

De open zakjes aan de binnenkant vind ikzelf handig voor dingen zoals lippenbalsem, zakdoekjes, sleutels, … . Maar je moet natuurlijk zelf een beetje uitzoeken wat je handig vind. (geen prachtige foto’s hiervan maar het is denk ik wel duidelijk hoe de binnenkant eruit ziet)

Dan zijn dit (foto onder) alle kleine, ‘losse’ dingen dat ik erin heb steken. Een pennenzak (Hema), zakdoekjes (bewaar ik in een open zakje binnenin), deo, rekenmachine en geodriehoek (bewaar ik in het zakje binnenin met de rits), elastiekjes en een lipstick (in een open zakje binnenin), en een apart ‘emergency’ zakje. 

Het ‘emergency’ zakje zit er altijd in, omdat ik daarin dingen bewaar dat ik nodig kan hebben of handig kunnen zijn. Dit is de inhoud ervan: Een spiegeltje, medicatie voor stressaanvallen, pijnstillers, nog wat elastiekjes, handcrème, lippenbalsem, een mini van parfum, een definfecterende handgel en maandverband (want je weet nooit 😉 ) Én oortjes om muziek te luisteren in de bus, maar daar dacht ik zelf pas aan toen ik de foto’s net gemaakt had… Hihi.

Dan mijn pennenzak. Stiekem toch wel een van mijn favorieten… #stationaryaddict. Er zitten echt veel meer dingen in dan nodig, maar ik ben echt de persoon dat graag verschillende kleuren gebruikt en niet graag elke keer met dezelfde pen schrijft, haha. Dat verklaart waarschijnlijk mijn standaard overvolle pennenzak… Oeps. 

Als laatste: mijn mapje (flying tiger). Hierin bewaar ik graag mijn agenda, wat post-it’s, een notitieboekje en het toetsenblok van onze school (geen foto wegens privacy). Ik vind het handig als dat alles bij elkaar zit en dan ben ik er ook meteen zeker van dat mijn papieren niet kwijtraken of scheuren. 

En da’s alles wat erin zit! Uiteraard zit hij de ene dag voller als de andere naargelang het lessenrooster. Heb je een vraag van een item dat hier benoemd is? Aarzel niet om me een berichtje te sturen! Ik beantwoord ze graag. 

Veel liefs, A. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.