Bureau Tour

Voor school en bloggen is mijn bureau echt onmisbaar. Ik maakte hem zo gezellig mogelijk om die vele uurtjes aangenaam te maken. Mijn bureau is onlangs geüpgrade! Ik had hiervoor een bureau dat ik al mijn hele leven had, en het werd eens tijd voor vernieuwing. Ik koos deze van IKEA! Ik ga jullie uitleggen en laten zien hoe ik mijn kastje en lade ingedeeld heb, wat er in zit, en wat ik allemaal op mijn bureau heb liggen of staan.

Laat ik beginnen met uit te leggen wat ik allemaal bovenop mijn bureau heb liggen. Als eerste, mijn laptop. Ik gebruik hem bijna elke dag, en laat hem gewoon liggen omdat ik dat makkelijk vind om hem erbij te nemen. Daarnaast leg ik mijn planners: Bullet Journal en een notitieboekje waarin ik alles opschrijf wat met m’n blog te maken heeft. Om mijn bureau een beetje gezellig en cosy te houden, heb ik twee geurkaarsen en een vaasje met (nep) bloem in het hoekje staan. Ik ben zo’n persoon dat heel snel afgeleid is als er veel poespas om me heem is of staat, dus probeer het zo leeg mogelijk te houden :). Aan de andere kant in de hoek, heb ik mijn huiswerk station staan! Hier maakte ik voorheen al een artikel over. Daarin zitten enkele pennen en potloden, een schaar, paperclips, … Eigenlijk alles wat ik geregeld gebruik als ik aan het werk ben.

Als we dan overgaan naar het kleine laatje, zien we dat daar verschillende dingen insteken. Ik zal beginnen met de schoonmaakdoekjes …😂Ken je dat? Je bent aan het tekenen, of je schrijft iets uit in potlood en je begint te gommen, dan ligt je werkplek voor je ’t weet VOL met gomsel (is dat een woord?)… Ik haat het! Als ik klaar ben met gommen, wil ik dat zo snel mogelijk weg hebben, en dat doe ik dus met die doekjes ;-). Verder heb ik ook nog lucifers om de kaarsen aan te steken, stiftjes, mijn pennenzak (een super handige trouwens, met die drie aparte vakken!), en potloden.

In de kast onderaan bewaar ik mijn huuge doos met washi-tape (ik weet het, ik ben (een beetje) verslaafd..), wax-tabletjes voor in een geurbrander, een slijper, een glazen pot met kleine stempels dat ik gebruik voor in m’n bullet journal en een doosje met nog wat extra pennen, type-exx, …

Ik hoor de vraag al komen: Anke, waar bewaar jij dan al je cursussen en schoolspullen? Ik heb een aparte kast waarin ik alles bij elkaar kwijt kan.

Op de muur rechts naast mijn bureau, heb ik enkele toffe dingen gehangen zoals twee leuke afbeeldingen van versierde fietsen, een quote over bloggen (dat trouwens niet van mezelf is, klik hier om de download te bekijken), een ienimini fotokadertje en een soort van prikbord dat mijn mama voor me gemaakt heeft :). Voor op te zitten, gebruik ik een bureaustoel met zachte kussens en wieltjes, maar weet niet meer waarvan hij komt.

Wat kan jij niet missen als je aan het studeren of werken bent?

Liefs, Anke.

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.