Op vakantie mét je huisdier? Dat kan!

De Paas- én Zomervakantie beginnen dichter en dichter te komen. Als je zelf al gezocht hebt naar diervriendelijke vakantiebestemmingen waar je je hond mee naartoe mag en kan nemen, zal je zeker ook al gemerkt hebben dat dit steeds moeilijker begint te worden: je hond mag niet mee verblijven op de camping waar je graag wil logeren, is niet toegelaten in dat leuke vakatiehuis of mag niet mee op het strand. Speciaal daarvoor, geef ik jullie vandaag enkele tips om wél met je geliefde viervoeter op vakantie te gaan, want zeg nu zelf: niemand laat zijn/haar hondje graag achter in een hondenhotel.

de 7 meest diervriendelijke vakantiehuizen.

  1. Barcelos, Portugal

Hier bij dit leuke vakantiehuis in Barcelos, Portugal is er een groot zwembad, een prachtige tuin, twee mooie terrassen en kilometers platteland klaar om te ontdekken samen met je nieuwe vierpotige vrienden. Je kan zelf je eigen honden meebrengen, maar een leuke extra is als je zelf geen honden hebt maar er wel van houd, je in dit huisje kan verblijven met niet één, maar TWEE liefdevolle labradors dat je gezelschap houden! Dit geldt trouwens voor alle vakantie huizen dat ik ga benoemen, maar elk huis heeft een andere hond/kat!

Voor meer informatie over dit huisje, klik hier!

2.Bangalore, India

Zei er iemand beagle? Dat klopt! De zogeheten Polaroid Home is de thuisbasis van de schattige Beagle genaamd Hash. Zoals alle beagles heeft hij veel wandelingen nodig, dus als je zin hebt in wat gezelschap terwijl je de prachtige stad Bangalore in India gaat verkennen, vergeet dan Hash niet mee te nemen op avontuur. Daarnaast is er ook Mr. Flash, een zeer vriendelijke kat die graag op je schoot komt zitten. Andere honden zijn hier ook van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie over het huisje in India.

3. La Paz, Mexico

In dit huisje verblijft één mijn favorietjes: Bud. Bud verblijft in dit huisje in La Paz, Mexico. De Casita bij Casa Navarro is een gezellig, compact vakantiehuis dat perfect is voor een stelletje of  een echtpaar. De gastheren, Michael en zijn schattige pup Bud, staan bekend om hun gastvrijheid en warmte: je voelt je gegarandeerd meteen thuis! De nabijgelegen hoofdstad van de staat, La Paz, biedt bezoekers een meer authentieke Mexicaanse ervaring in vergelijking met andere toeristische steden.

Klik hier voor meer informatie over het vakantiehuisje in La Paz.

4. Mascali, Italië

In het prachtige Italië vind je deze villa met een super schattige cocker spaniel, vlak naast de beroemde berg Ertna. Naast de prachtige hond, beschikt deze Siciliaanse villa over twee slaapkamers, een zwembad en een jacuzzi voor als de zon eenmaal ondergaat. Voel je vrij om groenten en fruit te plukken in de omliggende tuinen, speel ping pong naast het zwembad, en natuurlijk, vergeet niet te spelen met de hond!

Klik hier voor meer informatie over deze villa in Italië.

5. Herodsfoot, Engeland

De zogeheten Shippen Cottage ligt in het charmante Engelse Cornwall. In de buurt zijn prachtige stranden te vinden die ideaal zijn voor surfers. De kilometerslange wilde heide rondom het vakantiehuisje maakt deze bestemming zeer diervriendelijk. Als je er dus voor kiest om de landschappen te verkennen, vergeet dan niet om de twee lieve honden mee te nemen! Ook hier zijn je eigen honden welkom. Het charmante huisje heeft originele balkenplafonds en een gezellige houtkachel.

Klik hier voor meer informatie over het huisje in Engeland.

6. Krokom, Zweden

Niet één, niet twee…. niet drie, maar tien honden horen bij dit gezellige vakantiehuisje! Bezoek het koude Krokom in Zweden om te genieten van een fantastisch winterachtig natuurparadijs. Dit is het droomhuis voor iedere hondenliefhebber (net zoals ik), compleet met een eigen kudde sledehonden. Bezoek het nabijgelegen meer Storsjön te voet of via de hondenslee. Als je geluk hebt zie je wellicht nog het angstaanjagende monster Storsjöodjuret in het meer. Maak je vooral geen zorgen, want de kudde huskies om je heen zullen je gegarandeerd veilig houden.

Klik hier voor meer informatie over het vakantiehuis in Zweden.

7. Wanaka, Nieuw-Zeeland

Dit appartement in Wanaka, Nieuw-Zeeland heeft een eigen ontvangstcomité , samengesteld om nieuwe bezoekers zich meteen thuis te laten voelen. Het comité bestaat uit een grote labrador en twee zwarte katten. De dieren zullen je met open pootjes verwelkomen. Met het Mount Aspiring National Park in de buurt is er volop gelegenheid voor diervriendelijke avonturen met je nieuwe vierpotige vriendjes, of met je eigen viervoeters.

Klik hier voor meer informatie over het vakantiehuis is Nieuw-Zeeland.

Voor nóg meer informatie over vakantiehuisjes, kan je gaan naar https://www.hometogo.nl/ .

Dat was het alweer voor vandaag!
Liefs, A.

Foto’s: TripAdvisor

Dit bericht is in samenwerking met HomeToGo.

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.