Heel veel lekker eten! ⎜Weekendblog #2

Ik heb weer eens een weekendje vastgelegd in foto’s voor jullie. Ik merk dat ik dit erg leuk vind om te doen: zowel de momenten vastleggen als ze achteraf lekker uittypen. Ik had dit weekend weer enkele leuke dingen op de planning staan dus het leek me leuk weer eens een weekendblog voor jullie te maken!
Vinden jullie dit net zo leuk om te lezen als ik om te maken? Laat me weten of ik dit meer moet doen!

Zaterdag.
Zaterdag had ik nog een heerlijk ‘casual veel thuis’ dagje. Ik begon met het hok van mijn konijntje Félice schoon te maken, dat was écht nodig. Ik stel zo’n dingen stiekem vaak uit: dan denk ik van ooh kan nog wel een dagje zo. Geen zorgen, ik verzorg mijn konijntje wel gewoon goed hoor 😅.

Na al dat schoonmaken (en reorganiseren.. en foto’s maken…, oops, this always happens) was het alweer middag. Ik ging samen met m’n mama naar de supermarkt, kruidvat en Bel&Bo (kledingwinkel). Bij kruidvat foto’s afhalen dat ik had besteld, supermarkt voor pizzadeeg (nommm!) en Bel&Bo voor mams (lees: we kwamen buiten met een gehele nieuwe (feest)outfit voor mamalief en een tof jackje dat nog in solden was voor mij, haha).  Bij kruidvat vond ik uiteindelijk ook nog een waterproof speaker, die had ik een tijdje geleden ook al zien hangen maar toen niet gekocht en daarna bleef hij steeds uitverkocht. Toen hing er dus weer een hele voorraad en grepen we onze kans! Ik vroeg jullie in een poll op Instagram of jullie het leuk zouden vinden om hier een review over te lezen, en de meerderheid stemde ja dus die kunnen jullie binnenkort verwachten!

Als we dan weer thuiskwamen had ik nood aan gezelligheid, dus ik ruimde de living een beetje op, stak allemaal kaarsjes aan en legde mijn suzzeke alvast klaar voor na het eten. Ik ging toen mijn pizza maken en kon.echt.niet. wachten tot ik hem uit de oven kon halen. Hij was zooo lekker! 

(Billie wou ook pizza zoals je kan zien)

Zondag.

Zondag was geen ‘uitslaap mega Chill’ zondag als ik het zo kan zeggen 😂. We moesten op tijd uit ons bed want hadden tussen 10 en 11 uur afgesproken bij mijn nonkel. Mijn nonkel woont in Wallonië, en we reden er ongeveer een uurtje op. Bij hem heb ik bewust geen foto’s genomen ivm privacy. We aten een stukje taart en dronken wat koffie, of in mijn geval: thee.

Mijn ouders hadden met Kerst een Bongobon gekregen, en die gingen we gebruiken. We hadden de avond ervoor al een locatie gekozen en gereserveerd om daar ’s middags te gaan eten. We kozen voor ‘Het stationneken’ in Baardegem: een plek waar we nog nooit geweest waren en er superleuk uitzag. Ik ging voor een stoofpotje met kroketjes, en nam een héérlijke moelleux als dessert. IK ZAT ZO VOL hahaha! Maar het was O zo lekker…

Toen we dan weer thuis waren ging ik even wat mailtjes sturen en beantwoorden, alles nakijken voor school, bullet journal bijvullen en een beetje verder werken aan de set-up voor Maart, …

Als dat allemaal gebeurd was deed ik iets waar ik lang niet aan ben durven beginnen: het naambordje maken voor Félice. Ik had een tijd geleden een houten boomschijf (is dat het woord?) gekocht met het idee daar de naam ‘Felice’ in te branden en op te hangen aan haar hok. Ik durfde er nooit aan beginnen omdat ik bang was dat ik het echt niet mooi ging doen 😅. Gisteren had ik dan eindelijk de moed en ben best tevreden met het eindresultaat! Nu enkel nog ophangen aan het hok :).

’s Avonds at ik nog een overschotje van mijn pizza van zaterdag (ik krijg zo’n verse pizza echt nooit helemaal op), want ik zat nog helemaal vol van het middageten 🤣.

Dit was mijn weekend! Ik hoop dat jij ook een fijn(e) weekend (en/of vakantie) hebt gehad!
Veel liefs, A.

Hier kan je me volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.