Outfit of the day 23/02/2020

Ik nam net een kijkje op mijn eigen blog en ik schrok. MIJN LAATSTE POST WAS IN OKTOBER. Wait what. Hier moet verandering in komen! Vanaf nu ga ik proberen minstens elke maand één blogpost te maken, ik mis het zo erg om te doen maar vind er vaak de tijd niet meer voor…

Voor vandaag heb ik weer een outfit of the day voor jullie! Ik postte deze foto op mijn Instagram en kreeg vragen waar mijn trui van was, bij deze een volledige blogpost!

View this post on Instagram

Geniet van het mooie weer vandaag 🙂

A post shared by A n k e | Blogger & Youtuber (@ankedumez_com) on

Ik droeg deze outfit op een regenachige zondag, als we naar het FOMU in Antwerpen gingen om (nog eens) naar de fototentoonstelling van Stephan Vanfleteren te gaan kijken. Het is zo’n mooie tentoonstelling (én bovendien mijn favoriete fotograaf ooit)!

De broek dat ik draag is een mom-jeans van Zara.
De trui komt ook van Zara, ik zag hem op de Instagram van Sophia Rosemary en was op slag verliefd. Het is iets totaal anders dan ik al in mijn kledingkast had hangen, en echt een grote favoriet nu!
De riem is van H&M (maar wel al van een paar jaar terug).
De oorbellen dat ik draag zijn van Shizzie (zoals het grootste deel van mijn juwelen).

Volg je mij nog niet op Instagram? Nee? Doen dan! Je maakt er mij superblij mee en je krijgt eerlijke verhalen en foto’s in ruil ❤️

Liefs, A.
Ps: nog een gelukkig nieuwjaar hè 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.