Review Topdoek.nl + 3 tips om een canvas te bestellen!

Een canvas bestellen kan heel wat struggles met zich meebrengen: welke foto kies ik, waar bestel ik, waar hang ik hem, welke maat kies ik, past dat wel in mijn interieur, … In deze blogpost geef ik mijn mening over het canvas van Topdoek.nl (samenwerking) en vertel ik waar je allemaal op moet letten/aan moet denken bij het bestellen van een canvas (of wanddecoratie in het algemeen).

*Dit artikel bevat een gekregen product, maar mijn mening is van mezelf en dus eerlijk en oprecht!

Review

Ik ontving een canvas van 120x80cm, met een foto naar keuze.

Iets wat ik altijd erg belangrijk vind, is hoe het canvas verzonden wordt. Daarmee bedoel ik of het goed ingepakt en beschermd is, zodat er niet te makkelijk beschadigingen aan kunnen komen. Wel, dat is al een positief punt! Het canvas werd goed ingepakt in bubbelplastick, en er zat ook nog een groot stuk karton ter versteviging. Top(doek) dus 😜

Wat me meteen opviel als ik de verpakking verwijderde, was de dikte van het canvas doek zelf. Goed stevig, maar niet zó dik dat je de draden van het doek zit zitten (als je begrijpt wat ik bedoel). De dikte van het hout waarop het canvas doek vast hangt vind ik zelf nog nét ok. Voor een canvas van 120x80cm was het misschien beter geweest 4cm dik hout te kiezen i.p.v. 2cm dik hout, omdat het zo’n grote maat is. Bij een kleinere maat zal 2cm perfect zijn.

De canvas foto dat wij kozen, was eentje van de trouw van mijn ouders! We vonden dit een leuke foto omdat er uiteraard veel herinneringen aan vast hangen en omdat dat één van de weinige foto’s is waar we met ons volledige gezinnetje mooi opstaan.

Zou ik deze website aanraden? Jep! Zeker als je op zoek bent naar een goedkope canvas zou ik je deze website aanbevelen. Wel even goed nadenken als je een grote maat kiest, beter 4cm dik nemen zodat hij lekker stevig is 👌

Tips om wanddecoratie te bestellen

  1. Kies voor een foto van goede kwaliteit! Anders krijg je pixelvorming en dat is natuurlijk niet zo mooi. Een foto gemaakt met een echte camera (of smartphone met een goede camera erin) is dus een must.
  2. Denk op voorhand al eens na waar je het canvas wil gaan hangen, en meet eventueel wat dingen op. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan.
  3. Vind je een canvas eigenlijk niet zo mooi in je interieur, en wil je graag een mooie kader er rond? Dan kan! Voor een paar euro meer kan je bij Topdoek.nl een mooie kader in kleur naar keuze om je canvas laten maken, zodat hij mooi blend in je interieur.

That’s it! Wil jij nog graag een canvas bestellen? Dan heb je geluk! Want Topdoek.nl geeft momenteel nog 15% korting bij aankoop van 2 producten,
20% korting bij aankoop van 3 producten en 25% korting bij aankoop van 4 producten!

Liefs, A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.